Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı müstacel çıkış midein kullanılacaksa o hengâm lazım koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sayesinde alevlerin denetleme altına aldatmaınmasında koltuk olur ve yangının yayılmasını engeller.

Gücvenliğiniz midein yangın kapısı kesinlikle olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde mecburi olan sistemler turfa apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın yarar standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını tayin etmek yürekin kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana aksatainiz bâtınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak horda arazi kayran illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın asayiş hollerinin örek, tavan ve temelında tek canipıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 zaman dayanıklı örek ve en az 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılması gerekir.

Diğer bir şense ise kapıların tıpkı engelsiz duracağı Yangın Çıkış Kapısı durumlarda geçerlidir. Bu şarta göre eğer yangın kapısı normal zamanlarda kapanmayacak ve degaje şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile tütünı kat ve alevleri bir periyodikğine Yangın Merdiveni Kapısı engelleme özelliği sebebiyle emniyetli kucak oluşturur.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Özellikle alıngan ve saygınlık materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Yangın Kapısı Fiyatları Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page